Background image left

Keizer Karelplein 8C, Maastricht

Deportivo del Sol

Deportivo del Sol, de mooiste tennisreizen door heel Europa, gewoon vanuit Maastricht
Je wildste tennisdromen worden hier werkelijkheid, tennissen op de mooiste locaties, kijken bij de grootste toernooien en natuurlijk onbeperkt genieten, alles voor een onvergetelijke reis! Deportivo del Sol vernieuwt constant hun aanbod door middel van een breed netwerk binnen de tenniswereld, ze letten overal op, denk aan nieuwe tennisvarianten, uitdagende excursies, kortom ze letten op alles wat een tennisreis nog onvergetelijker zou maken! 
 
Deportivo del Sol zoekt ook combinaties met andere sporten om de reizen interessant te maken voor iedereen, combinaties met golf of bridge bijvoorbeeld, sporten die dicht bij tennis liggen en die de tennisreizen voor iedereen nog leuker en spannender maken! 
De missie is simpel, kwaliteit en innovatie bieden op ieder werkgebied en daarmee een onderscheidende tennisorganisator worden, met tennisreizen naar onder andere Spanje en Frankrijk weet Deportivo del Sol zeker waar ze het over hebben. Beleef tennis door heel Europa, en dat allemaal vanuit ons Maastricht
 

De oudste stad van Nederland