Background image left

Laan van Poot 353-A, Den Haag

Padelclub Dunamar

Padelclub Dunamar is dé padelclub van Den Haag, hun missie: “Als Haagse padel-community samen plezier beleven aan de leukste racketsport die er is.”. Deze fanatieke club tussen de Haagse duinen willen zoveel mogelijk mensen bereiken met deze dynamische racketsport, ze spelen niet alleen maar padel, ze leggen verbindingen tussen padelliefhebbers uit heel Nederland. Zoals ze zelf zeggen, padel speel je samen, hoe je het ook wendt of keert, dat schept een band. Zo’n band kan uitgroeien tot de sterkste vriendschappen en de mooiste herinneringen, padel is meer dan een sport, het brengt mensen samen.
 
Bij padelclub Dunamar zijn er 2 padelbanen van hoogwaardige kwaliteit. Alle padelbanen zijn 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 23:00, dus er voor iedereen genoeg plek om padel te komen spelen bij deze prachtige vereniging. Bij Dunamar zijn er verschillende mogelijkheden als je wilt lessen, je kan kennismaken met padel door middel van een  uitgebreide proefles, ook kan je je skills bijschaven in een privé les, maar ook voor de sporters die toch liever in een groep trainen heeft Dunamar de perfecte oplossing. Dunamar organiseert ook groepslessen en verschillende clinics voor iedereen die voor goud wilt gaan. Padelclub Dunamar is een club waar broederschap en vriendschap altijd op nummer 1 staan, een club die altijd in beweging is, maar vooral een club van ware kampioenen. 
 

Het politieke Den Haag

Den Haag, het kleine broertje van Rotterdam, de plek waar de belangrijkste beslissingen van ons land genomen worden, de plek waar het eerste verkeerslicht van Europa is geplaatst, en de stad waar de allereerste tennisbaan van ons land is aangelegd.