Background image left

Sasboutstraat 21, Arnhem

Stichting Sportpark Molenbeke

Stichting Sportpark Molenbeke is een sportpark in het hartje van Arnhem, met 14 buitenbanen en 8 binnenbanen weet je zeker dat je je hier niet hoeft te vervelen. Het park is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor iedereen die op dit prachtige park een kijkje wil komen nemen. De 14 buiten banen zijn verdeeld in 8 smash court banen met verlichting en 6 gravel banen zonder verlichting. 
 
De smash court banen worden voornamelijk gehuurd door ALTB. ALTB, Arnhemsche Lawn Tennis Bond, is een actieve tennisvereniging in het midden van Arnhem, ze bestaan al meer dan 115 jaar en hebben ruim 700 leden! De tennishal van Stichting Sportpark Molenbeke is een begrip die niet meer weg te denken is in Arnhem. Als enige in Arnhem beschikt de hal over 8 plexicushion prestige, een nieuwe generatie tennisvloer die opgebouwd is met dempende lagen en afgewerkt is met een bovenlaag van plexipave. Ook is de hal voorzien van ledverlichting en een verwarmingssysteem die per baan te bedienen is. Ontdek het altijd bewegende Arnhem en kom tennissen bij Stichting Sportpark Molenbeke. 
 

De stad Arnhem

Arnhem, een prachtige stad in het hartje van Gelderland, met haar 161.961 inwoners is ze, buiten Nijmegen, de grootste stad van de provincie. Een stad die tennis door haar bloed heeft stromen en waar kampioenen gevormd worden. Met maar liefst 13 tennisverenigingen verspreid over de stad kan je er niet omheen dat Arnhem een hemelse plek is voor fanatieke tennissers. Of je nou bij A.L.T.B. of bij Tennis vereniging Presikhaaf wilt spelen, alles is mogelijk. De verenigingen liggen verspreid over de stad, van midden in het centrum tot in het beboste deel aan de buitenste ringen, dus waar je ook bent, er is altijd wel een tennis plek dichtbij.