Background image left

Oude Almeloseweg 3, Oldenzaal

Stichting Tennis Centrum Oldenzaal

Tennissen bij Stichting Tennis Centrum Oldenzaal in het prachtige Twente, waar de frisse buitenlucht je verwelkomd en waar de mooiste banen van de regio op je liggen te wachten. Stichting Tennis Centrum Oldenzaal werd in 2006 opgericht als initiatief vanuit de Oldenzaalse tennisvereniging Quick Tennis en is tot op de dag van vandaag de beheerder van het prachtige tennispark in hartje Oldenzaal
 
Het park beschikt over 12 banen, waarvan er 8 een tennisforce-toplaag hebben en er 4 smashcourt banen zijn. Alle banen zijn hierdoor zowel in de winter, als in de zomer bespeelbaar. Maar dat is niet enige dat Tennis Centrum Oldenzaal te bieden heeft, van 1 oktober tot 1 april staat over de 4 smashcourt banen een luchthal waar je u tegen zegt en ook beschikt het tennispark over 2 gloednieuwe padel banen waar je deze snel opkomende sport kan ontdekken. Het gebruik van de luchthal is niet gekoppeld aan een lidmaatschap dus hij is voor iedereen te gebruiken. Stichting Tennis Centrum Oldenzaal wacht op je!
 

Tennissen in één van de groenste steden

Oldenzaal, een Hanzestad uitgegroeid tot een sportieve stad met karakter. Met ruim 31.000 inwoners, onderdeel van Regio Twente, en onderdeel van Netwerkstad Twente, is Oldenzaal een van de oudste steden van Nederland. Ook is Oldenzaal de trotste houder van de beste economie van de regio, en heeft de stad het grootste recreatiegebied van Twente, recreatiepark het Hulsbeek. De stad is gevestigd in Overijssel, en ligt tegen de grens met Duitsland aan. Oldenzaal heeft vroeger een belangrijke rol gespeelt in het Nederlandse handel circuit, en tot op de dag van vandaag is het unieke Oldenzaal nog steeds ondernemend. Oldenzaal staat samen met zijn grote broer Enschede in de top 10  grootste steden van Overijssel en is niet van plan om daaruit te vertrekken.