Background image left

Han Hollanderlaan 1, Amsterdam

Tennisvereniging Osdorp

Tennisvereniging Osdorp is een vereniging voor tennissers van elk niveau en elke leeftijd. Sportiviteit staat voorop. Naast vrij tennissen kan je onder meer meedoen aan de ochtend- en avond-toss, toernooien en de competitie.

De vereniging is gevestigd op Sportpark Ookmeer in Amsterdam Nieuw-West. Het park is goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Volgens de leden van Tennisvereniging Osdorp heeft het park de mooiste banen van Amsterdam. Dat zijn 6 gravelbanen en 4 redcourtbanen. Van begin oktober tot eind maart wordt over de redcourtbanen een verwarmde luchthal geplaatst, zodat ook in het winterseizoen volop getennist kan worden. De redcourtbanen zijn niet zomaar tennisbanen, ze hebben de speltechnische eigenschappen van een gravelbaan, maar ook de voordelen van een all-weatherbaan. Na regen zijn de banen binnen een mum van tijd weer bespeelbaar!

De redcourtbanen zijn het hele jaar door los te huren, ook voor niet-leden. Heb je zin om te tennissen? Boek nu een baan!

Tennis hoofdstad Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en de eeuwige aartsrivaal van het trotse Rotterdam. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is met zijn 821.000 inwoners de grootste stad van Nederland. Met zijn 165 grachten en totaal 1,281 bruggen is Amsterdam zonder twijfel de bekendste stad van ons Nederland.