Background image left

Startbaan 2, Amstelveen

Park Startbaan

Park Startbaan, ons eigen park waar je graag komt tennissen, padellen of biljarten, het hele jaar rond.

Park Startbaan biedt met 12 verlichte tennis-buitenbanen en 5 indoor-binnenbanen, en 2 padelbanen optimaal tennisplezier. Je kunt op Park Startbaan tennissen door een baan te huren of door lid te worden van tennisvereniging LTC Startbaan. De in 2021 nieuwgebouwde padelbanen trekken padellers uit de wijde omtrek. Padellers waarderen vooral de faciliteiten op het sportcomplex, douches en kleedkamers, lockers en de gezellige horecafaciliteiten.

De binnenbanen en de padelbanen worden per uur of langer verhuurd, het hele jaar rond. Hiervoor kun je een langlopend contract bijvoorbeeld per seizoen afsluiten voor het spelen op een vast uur. Maar ook is het los huren van een baan per uur mogelijk.

Park Startbaan wordt sinds de overname in 2017 van de Gemeente Amstelveen, stap voor stap gerenoveerd. Sinds medio 2021 beschikt het park over zowel splinternieuwe buitenbanen, als nieuw gerenoveerde tennishallen, kleedkamers en douches. Ook het biljartcentrum is volledig nieuw en wordt niet voor niets het mooiste biljartcentrum van de wijde omgeving genoemd. Er is ook een nieuwe toevoeging van 2 padelbanen gerealiseerd en deze zijn vanaf 26 juli te huren, hierbij kun je ook rackets huren v.a. € 5,- per racket per boeking.

Park Startbaan, ontdek het zelf.

Tennissen in de aantrekkelijkste stad van 2003

Amstelveen, een plaats van moed, trouwheid en vreugde, de geboorteplaats van de boterturfjes en een stad in het groen. In Amstelveen is stilzitten geen optie, met sportcomplexen voorzien van de nieuwste technologische snufjes en de beste trainers blijf je in topvorm. Deze duurzame stad in provincie Noord-Holland, is onderdeel van de gemeente Amstelveen en is in 2003 verkozen tot de meest aantrekkelijke grote stad om in te wonen.