Background image left

Sportlaan 4, Beilen

T.C. Smalhorst

Een trotse tennisclub in Beilen die vanaf 1947 mensen bij elkaar brengt om passie en liefde voor Tennis te delen, een club waar vriendschappen ontstaan en lokale legendes geboren worden.

De naam van de club komt niet zomaar uit de lucht vallen, Smalhorst is een combinatie van Smalbroek en Ter Horst, waar de eerste tegeltennisbaan heeft gelegen. Op 1 januari 1995 vond de club haar huidige woonplaats, een prachtig kunstgrastennispark waar bijna het hele jaar door getennist kan worden. 

Met 6 gloednieuwe Smashcourt banen en de eerste padelbaan in het district Groningen-Drenthe is stilzitten bij TC Smalhorst geen optie, de leden van TC Smalhorst zijn één familie, iedereen is welkom en sportiviteit en eerlijkheid staan op 1. De kracht van de sport is het bij elkaar brengen van mensen met dezelfde passie en dat weten ze bij TC Smalhorst maar al te goed. Iedereen is bij Smalhorst welkom, of je nou voor je lol wilt tennissen of de volgende Nederlands kampioen wilt worden, bij Smalhorst zijn al je doelen met keihard werken en vastberadenheid binnen handbereik.

Het hoofddoel van TC Smalhorst is het zorgen voor een moderne en aantrekkelijke accommodatie, ze willen het hele jaar door activiteiten organiseren die aansluiten bij de wensen van de leden en ze willen de contributie zo laag mogelijk houden zodat iedereen kan tennissen en zijn of haar kennis en passie kan delen.
 
Waar wacht je nog op, pak je racket, trek je tennisschoenen aan en boek een baan bij TC Smalhorst met Tennisbaan.nl!