Background image left

August Vermeylenstraat 50, Amsterdam

Tennispark Sloterplas

Tennispark Sloterplas is een prachtig tennispark gelegen in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Zoals ze zelf zeggen “Tennispark Sloterplas is het gezelligste tennispark van Amsterdam met het zonnigste terras in een groene omgeving.” In het park zijn 8 gravel banen, 4 all weather banen en 3 indoor hardcourt banen aanwezig. Zowel als in de zomer als in de winter is Tennispark Sloterplas de thuisbasis van een top club, in de zomer is dat ATC Sloterplas en in de winter Tennispark Sloterplas Winterclub. 
 
365 dagen per jaar zijn er topfaciliteiten aanwezig die er alles aan doen om jou de best mogelijke tenniservaring geven. Bij Tennispark Sloterplas kan je als lid tennissen, maar het is ook mogelijk om banen los of per seizoen te huren. Ook voor de leergierige tennissers is er altijd wat te doen, Tennispark Sloterpark biedt tennislessen aan van tennisscholen Tennis op Maat en Inspire Top Tennis. De trainers van beide tennisscholen zullen er alles aan doen om hun passie en kennis over te brengen op de nieuwe generatie van tennis toppers. 
 

Tennis hoofdstad Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en de eeuwige aartsrivaal van het trotse Rotterdam. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is met zijn 821.000 inwoners de grootste stad van Nederland. Met zijn 165 grachten en totaal 1,281 bruggen is Amsterdam zonder twijfel de bekendste stad van ons Nederland.