Background image left

Kruisweg 1, Ridderkerk

Tennisvereniging Ridderkerk

Tennisvereniging Ridderkerk, een vereniging waar gezondheid en milieu centraal staan, een vereniging waar jong en oud samenkomen en een vereniging die zijn steentje bijdraagt aan de lokale samenleving. TVR is een aantrekkelijke vereniging die veel te bieden heeft, er kan recreatief en competitief gespeeld worden op elk niveau en de club leeft als geen ander. 75% van de jeugdleden die zich als basisschool jeugd hebben aangemeld blijven lid tot hun 18e! 
Er wordt ook extra aandacht gegeven aan de ontwikkeling van jonge talenten die wellicht een toekomst in de tennis top voor zich hebben, met een speciaal talenten programma worden de talenten opgeleid tot ware tennis helden. 
 
Tennisvereniging Ridderkerk is sinds 2005 een gezellige tennisvereniging voor jong en oud en telt maar liefst 6 buitenbanen en 8 binnenbanen! Ook is het mogelijk om tennislessen te nemen, Tennisschool First Services verzorgt alle lessen bij TVR en doen er alles om jou naar de landelijke top te krijgen. 
 

Ben jij de nieuwe Kiki Bertens?

Ridderkerk, een prachtig dorp op steenworp afstand van Rotterdam met ongeveer 37.000 inwoners in de provincie Zuid-Holland. Het dorpje ligt op het eiland IJsselmonde, een eiland in de Maasdelta van Nederland. Ook is de kortste snelweg van Nederland gevestigd in Ridderkerk, met 1,5 km lang heeft de Rijksweg A38 die titel veroverd. De naam Ridderkerk is afkomstig van Riederkercke en werd voor het eerst benoemd in een bericht van hertog Hendrik IV van Brabant in de 12e eeuw. Oorspronkelijk was Ridderkerk helemaal niet zo’n groot dorpje, maar na de tweede wereldoorlog steeg het inwonersaantal sterk door de bouw van diverse wijken. De kleuren van Ridderkerk zijn groen en wit. De kleur groen zie je letterlijk en figuurlijk terug in de stad, met maar liefst 5 natuurgebieden, waaronder het Donckse Bos en de Ridderkerkse griend, kom je aan natuur en rust in Ridderkerk zeker niet te kort.