Background image left

Kotkampweg 65, Enschede

Trifora Sports and Health Club

Trifora Sports and Health Club is meer dan alleen een sportschool in Enschede. Bij Trifora zijn 12 tennisbanen te vinden, 5 binnenbanen en 7 buitenbanen. De toptrainers van HDtennis en tennis RVU laten je ervaren waarom tennis zo’n leuke sport is, ze organiseren het hele jaar door tennislessen voor jong en oud en staan klaar om jou een geheel nieuwe kijk te geven op de prachtsport tennis. Bij Trifora is voor iedereen wat te doen, of je nou recreatief wilt tennissen of jezelf naar de top slaan in landelijke competities, alles kan bij Trifora. Roy van Urk, van tennis RVU, organiseert en ondersteunt alle tenniscompetities en interne tennistoernooien. 
 
De mannen van HDtennis, Jeroen Heinhuis en Richard Docter, organiseren bedrijfsclinics, thematrainingen, teamtrainingen en coachen ook individuele spelers. HDtennis is ontstaan op 1 april 2015, beide heren waren in hun jeugdjaren fanatieke tennissers en beide hebben ze de A en B licentie van de KNLTB, Docter heeft ook zijn USPA trainerslicentie P1 en P2 behaald in Amerika. Roy van Urk van Tennis RVU is zeker ook geen nieuwkomer in de tenniswereld. Hij is al meer dan 10 jaar actief bij Trifora en begon in april 2016 les te geven aan de jeugd en volwassenen bij Trifora. Bij Trifora Sports and Health Club staat passie voor sport en het delen van kennis voorop, de trainers en mede-sporters wachten op je, kom sporten in Enschede!
 

de grootste stad van Overijssel

Welkom in Enschede, een stad met een verhaal. De grootste stad van Overijssel telt ruim 160.000 inwoners, en 160 nationaliteiten, en is daarmee de 14e gemeente van Nederland. Wist je dat Enschede oorspronkelijk grachten had ? In 1325 kreeg Enschede officieel stadsrechten, als gevolg daarvan werden er gelijk grachten gebouwd. De eerste gracht was al snel gemaakt, en de tweede gracht was rond 1450 voltooid. Toen Prins Maurits in 1597 de stad binnenviel liet hij de 2e gracht verwijderen. De 1e gracht, de binnen gracht, verdween samen met de beide stadspoorten als gevolg van de grote stadsbrand in 1862. De brand verwoeste meer dan de helft van de stad waardoor meer dan 600 inwoners dakloos werden.