Background image left

Strokelweg 3, Harderwijk

TV Strokel

Tennisvereniging Strokel in Harderwijk is een tennisvereniging met ruim 570 leden. De vereniging is aangesloten bij de KNLTB en beschikt over maar liefst 16 banen, waarvan 6 gravelbanen, 5 verlichte smashcourtbanen, 2 padelbanen en 3 binnenbanen die voor zowel leden en niet leden beschikbaar zijn. TV Strokel streeft ernaar om iedereen met plezier te laten tennissen, ze willen jong en oud samenbrengen en ervoor zorgen dat iedere sporter de tennisbaan weer verlaat met een lach. Voor tennissers en padel-fans in alle soorten en maten zijn de deuren bij TV Strokel wagenwijd geopend, je kan hier zowel prestatiegericht als recreatief tennissen. 
 
Vrij tennis is niet het enige wat TV Strokel te bieden heeft, ook is het mogelijk om al je tennis vaardigheden bij te schaven met de tennislessen van Tennis Academy Kockx. 
Tennis Academy Kockx, ook wel bekend als TAK, is een professionele en enthousiaste tennisschool die er alles aan doet om de passie voor tennis te koppelen aan het spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke tennisser. Ze trainen met ongekende gedrevenheid de grootste talenten en staan klaar om ook jouw tenniservaring bij TV Strokel naar een geheel nieuw niveau te tillen.
 

Tennissen in een stad waar alles mogelijk

Harderwijk, een stad en een gemeente in het prachtige Gelderland. Harderwijk heeft in haar verleden vele aliassen gekend, van Harderwiick en Herderewich tot het gelatiniseerde Hardervicum. Deze prachtige stad is natuurlijk bij iedereen bekend door het adembenemende Dolfinarium. Het dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Sinds 1956 brengt het park verbijstering, blijdschap en nieuwe herinneringen naar jong en oud. De gemeente Harderwijk telt in totaal 48.722 inwoners, waarvan er 44.000 ook in de stad Harderwijk wonen. Een grote stad met een groot hart, voor haar inwoners, haar natuur en natuurlijk haar sporters.