Background image left

Ariƫnslaan 18, Utrecht

ULTC-Iduna

ULTC-Iduna Utrecht werd opgericht in 1942 en is, met ruim 1.700 leden, uitgegroeid tot één van de grootste tennisverenigingen van Nederland. ULTC-Iduna telt 14 tennisbanen en 1 padelbaan die stuk voor stuk verlicht zijn tot 23:00u. De 14 tennisbanen zijn verdeelt onder 9 gravelbanen en 5 smash court banen van de beste kwaliteit. 
 
De club laat zich niet stoppen door de barre winterkou, van 1 november tot 1 april worden de banen 12, 13 en 14 overdekt met de eigen blaashal van ULTC-Iduna. De hal bied de mogelijkheid om ook in het winterseizoen te blijven tennissen, dit geldt voor zowel trainingen als vrij spel. De trainingen bij ULTC-Iduna worden gegeven door BTA, de Balance Tennis Academy. BTA heeft als doel om de passie die zij hebben voor de tennissport over te brengen naar zoveel mogelijk mensen. Tennis is voor iedereen, waar een wil is, is een weg. BTA geeft les op elk niveau en elke klasse zodat iedereen op zijn eigen manier kan trainen. Maar de diensten van BTA zijn meer dan alleen tennislessen, ze organiseren namelijk ook tenniskampen, competities, toernooien en padellessen. ULTC-Iduna is een tennisvereniging van klasse en broederschap, waar je gewoon een balletje kan slaan, maar ook keihard kan trainen om al je dromen waar te maken!
 

De nieuwe Roger Federer

Welkom in Utrecht, waar de fietsbellen tussen de straattegels liggen, waar de grootste fietsenstalling ter wereld is gevestigd en waar er een ware ‘bierboot’ door de grachten vaart. Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht en met ruim 352.000 inwoners is Utrecht de vierde gemeente van Nederland. De stad staat bekend om haar eigen bonbons, de gezellige marktjes en natuurlijk de wereldbekende domtoren. Wist je dat de domtoren de hoogste kerktoren van Nederland is? Met een keiharde 112,82 meter staat de domtoren op een glansrijke nummer 1.