Background image left

Radioweg 80, Amsterdam

USC Padel

USC is het studentensportcentrum in Amsterdam, het richt zich op het verbeteren van het sportklimaat, de sportbeoefening en de sportfaciliteiten in het kader van hoger onderwijs in Amsterdam. Buiten het in ruime zin aanbieden van sportfaciliteiten aan studerende sporters, organiseren ze ook sportevenementen voor studenten, medewerkers en afgestudeerden. 
 
USC Tennis en Padel is gevestigd op sportpark Middenmeer in de Amsterdamse wijk Park de Meer. Het sportpark heeft 8 hardcourt tennisbanen, waarvan er 4 overdekt zijn zodat je ook in de winter je favoriete sport uit kan blijven oefenen. Ook beschikt USC Tennis en Padel over 2 officiële kunstgras padelbanen. Bij USC Tennis en Padel kan je vrijspelen maar het is ook mogelijk om verschillende cursussen te volgen op je eigen niveau. USC Tennis en Padel is een waar begrip geworden in Amsterdam, het biedt talloze sportmogelijkheden voor studenten en fanatieke sporters die hun grenzen willen verleggen. 
 

Tennis hoofdstad Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en de eeuwige aartsrivaal van het trotse Rotterdam. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is met zijn 821.000 inwoners de grootste stad van Nederland. Met zijn 165 grachten en totaal 1,281 bruggen is Amsterdam zonder twijfel de bekendste stad van ons Nederland.