Background left Background right

Padelbaan huren

Vind beschikbare padelbanen in de buurt

Registreer je als boeker

Padel boeken op Tennisbaan.nl

Ons platform brengt vraag en aanbod van padelbanen samen op één overzichtelijk boekingsplatform. Padelboekers en andere liefhebbers van de racketsport vinden eenvoudig beschikbare padelbanen om een uurtje te spelen. Sportcentra, padellocaties en verenigingen bieden banen te huur aan via tennisbaan.nl/padel zodat jij altijd en overal een balletje kunt slaan.

Voor de padelspelers
Door heel Nederland zijn er locaties te vinden waar jij de snelstgroeiende racketsport ter wereld kan uitoefenen. Of je nu in je woonplaats zoekt of op vakantie bent in eigen land, via Tennisbaan.nl boek je overal en snel een padelbaan naar keuze. Het aanbod bestaat uit binnen- en buitenbanen. Geen lidmaatschap, geen gedoe, gewoon vrij spelen!

Onze meest populaire steden

Amsterdam

Arnhem

Den Haag

Utrecht

Apeldoorn

Voor locatie-eigenaren

Waarom padelbanen aanbieden op Tennisbaan.nl?

Trek nieuwe spelers aan

Verhoog de omzet van je baanhuur door sporters aan te trekken die nog niet eerder in contact zijn geweest met je locatie. Met een vermelding op Tennisbaan.nl verbetert de zichtbaarheid van je locatie en kom je elke maand met honderden potentiële padelspelers in contact.

Beheer beschikbaarheid

Bij Tennisbaan.nl zijn dubbele boekingen verleden tijd. Binnen Tennisbaan.nl houd je eenvoudig de beschikbaarheid bij, ook zou je de beschikbaarheid kunnen koppelen met een online reserveringssysteem zoals Baanhuur.nl. De boekingen en baanbezetting worden automatisch gesynchroniseerd zodat je aanbod altijd actueel is.

Verhoogde omzet

Doordat padelspelers op Tennisbaan.nl direct online betalen, met bijvoorbeeld iDEAL, heb je geen administratieve last meer op locatie. Op vertoon van de boekingsbevestiging kan de sporter direct de padelbaan op en zijn de financiële zaken afgehandeld.

Vandaag nog reserveringen aannemen?

Het aanmelden van je locatie duurt slechts 5 minuten

Stel één of meerdere tennisbanen of padelbanen beschikbaar voor externe verhuur en geniet de extra baanhuur omzet!