Background left Background right

Tennisbaan huren in Amstelveen

De meest aantrekkelijke grote stad van 2003!

Tennissen in de aantrekkelijkste stad van 2003

Amstelveen, een plaats van moed, trouwheid en vreugde, de geboorteplaats van de boterturfjes en een stad in het groen. In Amstelveen is stilzitten geen optie, met sportcomplexen voorzien van de nieuwste technologische snufjes en de beste trainers blijf je in topvorm. Deze duurzame stad in provincie Noord-Holland, is onderdeel van de gemeente Amstelveen en is in 2003 verkozen tot de meest aantrekkelijke grote stad om in te wonen. 

Waar sport en cultuur samenkomen

Amstelveen is ontstaan door het uit elkaar vallen van de gemeente Nieuwer-Amstel. Buiten dat Amstelveen een overloopgemeente is voor Amsterdam, is het ook voor werknemers van Schiphol een zeer populaire vestigingsplek. In de jaren 60 was Amstelveen voor een korte periode zelfs de snelst groeiende stad van Nederland, dat hadden ze onder andere te danken aan de goede bereikbaarheid, de rijkdom aan cultuur, de veiligheid en de nabijheid van Amsterdam. En die rijkdom aan cultuur is er zeker, met maar liefst 12 musea en diverse monumenten kan u zich helemaal mee laten slepen in de wondere wereld van Amstelveen. 
 
Ondanks dat Amstelveen de grootste gemeente van Nederland is zonder NS-station, leeft de stad als geen ander. Met meer dan 35 sport clubs en deelname in de nationale sportweek is Amstelveen een stad van energie! Door de nabijheid van Amsterdam en de sportsuccessen van onze prachtige hoofdstad, weten ze in Amstelveen dat verliezen geen optie is. De stad is een rijke sportstad die voor iedereen wat in huis heeft, of je nou wilt voetballen, hockeyen, of liever je vecht skills laat zien met taekwondo, alles is mogelijk. 

Clubs gebouwd op passie en wilskracht

Amstelveen telt 22 tennisverenigingen die verspreid liggen over de buitenste te ringen van de stad. De banen zijn van top kwaliteit en je kan er zeker van zijn dat je in deze prachtige stad je tennisdromen meer dan waarmaakt. De clubs zijn gefocust op duurzaamheid en samenhorigheid, hier in Amstelveen hoor je bij een familie. Bij de tennisverenigingen hebben ze allemaal één ding gemeen; de liefde voor de sport, de wilskracht om te winnen en alles eruit willen halen wat erin zit. Neem nou park Startbaan, een tennisclub in het hartje van Amstelveen, met 12 buitenbanen, 5 binnenbanen en zelfs een minibaan staat deze club klaar om jou de ultieme tenniservaring te geven. En ook in de zomer kan je bij deze prachtclub binnen trainen, door middel van het nieuwste ventilatie systeem hoef je niet in de brandende zon te staan, en hoef je je dus ook niet in te smeren, een win win dus. Bij startbaan kan je nadat je je tegenstander helemaal van de mat hebt gespeeld, gewoon rustig een drankje doen op het gloednieuwe overdekte terras, terwijl je de overwinning in je opneemt. En als Startbaan niks voor je is, dan zijn er nog 21 andere topclubs in deze bruisende stad die jouw tennisdromen waar kunnen maken! 
 

Alle locaties in Amstelveen

Tennisparken in Amstelveen