Background left Background right

Tennisbaan huren in Arnhem

Met meer dan 25 banen!

De stad Arnhem

Arnhem, een prachtige stad in het hartje van Gelderland, met haar 161.961 inwoners is ze, buiten Nijmegen, de grootste stad van de provincie. Een stad die tennis door haar bloed heeft stromen en waar kampioenen gevormd worden. Met maar liefst 13 tennisverenigingen verspreid over de stad kan je er niet omheen dat Arnhem een hemelse plek is voor fanatieke tennissers. Of je nou bij A.L.T.B. of bij Tennis vereniging Presikhaaf wilt spelen, alles is mogelijk. De verenigingen liggen verspreid over de stad, van midden in het centrum tot in het beboste deel aan de buitenste ringen, dus waar je ook bent, er is altijd wel een tennis plek dichtbij.

Een stad met een verhaal

Arnhem staat natuurlijk ook bij iedereen bekend als de stad van de beruchte “Slag om Arnhem” die van 17 tot 25 september 1944 plaatsvond. Het was een onderdeel van operatie market garden en was de op een na grootste operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tennis in Arnhem is geen nieuwkomer, de Arnhemse Lawn Tennis Bond (A.L.T.B.) is opgericht op 22 januari 1902.

De mogelijkheden zijn eindeloos 

Tennis was er dus al voordat de oorlog begon, en heeft de oorlog met glorie en triomf overleefd. Met meer dan 25 banen door de hele stad valt er niet aan te ontkomen. In Arnhem sluiten ze niemand buiten, mensen die een lidmaatschap willen, mensen die eenmalig willen tennis, niks is een probleem. De prijzen liggen tussen de 30 en 200 euro, het is maar net waar je naar zoekt. De prijzen en mogelijkheden verschillen natuurlijk per vereniging, dus als je bij de ene vereniging je ei niet kwijt kan, dan zijn er nog 12 andere die klaar staan om jou te helpen om je de perfecte tenniservaring te geven. In deze stad speel je niet zomaar even een potje tennis, je speelt op historisch grondgebied met gepassioneerde trainers, de beste gravel banen, en de leukste tegenstanders.

Alle locaties in Arnhem

Tennisparken in Arnhem