Background left Background right

Tennisbaan huren in Oldenzaal

In de boeskoolstad

Tennissen in één van de groenste steden

Oldenzaal, een Hanzestad uitgegroeid tot een sportieve stad met karakter. Met ruim 31.000 inwoners, onderdeel van Regio Twente, en onderdeel van Netwerkstad Twente, is Oldenzaal een van de oudste steden van Nederland. Ook is Oldenzaal de trotste houder van de beste economie van de regio, en heeft de stad het grootste recreatiegebied van Twente, recreatiepark het Hulsbeek. De stad is gevestigd in Overijssel, en ligt tegen de grens met Duitsland aan. Oldenzaal heeft vroeger een belangrijke rol gespeelt in het Nederlandse handel circuit, en tot op de dag van vandaag is het unieke Oldenzaal nog steeds ondernemend. Oldenzaal staat samen met zijn grote broer Enschede in de top 10  grootste steden van Overijssel en is niet van plan om daaruit te vertrekken. 

Boeskoolstad op zijn best

In Oldenzaal weten ze ook zeker hoe je moet feesten, met de jaarlijks terugkomende Boeskool, en de grote Twentse carnavalsoptocht, die jaarlijks duizenden bezoekers trekt, slaat de verveling nooit toe. Ook met Rouwhorst, en de welbekende stadscafés, zoals Kelder en de Dikke Neut, brandt er altijd licht in deze levendige stad. Oldenzaal is een stad van gezelligheid, warmte, en bovenal vriendschap!

Sterk in sport

Oldenzaal is ook een stad van sport, van hockey tot waterpolo, en van rugby tot volleybal, in Oldenzaal zitten ze zeker niet stil. Lokale sport legendes zoals Jill Roord, de Wevers familie, en de Twentenaar Alexander Bannink, kan je niet ontkennen. 
 
Oldenzaal heeft maar liefst 3 tennis verenigingen en ruim 20 banen. De passie voor de sport ontbreekt hier niet, club-legendes en kampioenen staan voor jou klaar om jou te laten zien hoe er in het oosten tennis wordt gespeeld. De verenigingen liggen verspreid over de buitenste ringen van de stad, u kan dus in alle rust uw tegenstander helemaal gek spelen.
Tennis Centrum Oldenzaal, Tennisvereniging Zuid Berghuizen en Oldenzaalse Lawn Tennis club Ready zijn de 3 clubs die op Oldenzaalse grondgebied gevestigd zijn.
De grootste tennis club van de 3 is Quick tennis, met 11 banen en een ruim clubhuis kan dit zomaar de perfecte club voor jou zijn ! 

Een stad van alle seizoenen

Ook hoef je hier in de winter niet stil te zitten, door middel van de blaashal, en diverse indoor banen, kan jij je tennis skills blijven verbeteren in de winter. Zodat zodra het buitenseizoen weer van start gaat, je iedereen kan verbazen met de hardste klap van de hele club en je jezelf de nieuwe club kampioen van je favoriete club mag noemen. Dus pak je racket, zet je beste beentje voor, en kom tennissen in Oldenzaal!

Alle locaties in Oldenzaal

Tennisparken in Oldenzaal